Dodano: 2006-07-19 20:34
Dodano: 2006-07-19 22:20
| alphar napisał(a): |
| Inermis a my sobie na CP jakieś wspólne foto tez zorbimy, ja myśle, nie? |
nie no moja droga, to oczywiste, bez dwóch zdan! ^^ hi hi w końcu dwa kociaki muszą mieć wspólnego fociaka 8) ja tu nawet myślę o wspólnej sesyjce ^^ buzi! buzi buzi!
Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!
Dodano: 2006-07-20 02:32
| Inermis napisał(a): |
(...) te zdjęcia akurat zostały wykonane na dzikiej plaży bo klimatyczniej i po to aby Xardasa nie rozpraszać hi hi wokół żywej duszy... uwielbiam to miejsce, niesamowity klimat...
a co do sesji to pamiętaj o naszej umowie na CP! :D nadworny fotografie hi hi |
No bajorko jest bardzo fajne :) i krzaczki też, i w ogóle cała ta okolica wygląda całkiem sympatycznie :)
A co do zdjęć - oczywiście, że zrobię :) i Tobie i mam nadzieję wielu innym... (alphar jesteś chętna na sesję? :) ) Między innymi dlatego tak koniecznie chciałem kupić nowy aparat (po tym jak mi poprzedni ukradli) właśnie teraz - żeby mieć na CP. Straciłem moją ukochaną zabawkę ale mam nowy, lepszy a jutro chyba jeszcze pojadę po teleobiektyw (przyda się do portretów z ładnym zamazanym tłem) ...no i żeby zdjęcia Liv zrobić
Dodano: 2006-07-20 09:25
ja jestem typową camwhore, sesja bardzo bardzo:)
ja sie zgadzam, ja chcę i proszę ^^ i robie duuuuże oczka
Dodano: 2006-07-20 10:00
a ja chciałabym przypomnieć że mi i Angarii tez sesję obiecałeś :D
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-07-20 11:06
Dodano: 2006-07-20 13:19
| To moze zrobisz sesje grupową wszystkim darkplanetowym damom? :) |
no, no Alphar :) główka pracuje! pomysł jak najbardziej mi przypadł do gustu :) teraz tylko trzeba poczekać na Arcadiusa i resztę Dark Planetowych dam
Arek...... Liv.......... mhrrrrrrrrr :) byle by Ci karty pamięci wystarczyło!
Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!
Dodano: 2006-07-20 17:32
| regis napisał(a): |
| wyglada na to iz szykuje sie foto - orgia :twisted: |
a Ty jak zwykle swoje! Śśśśświntuszku! 8) :D żadnych orgii nie będzie! (chyba
)
Dodano: 2006-07-21 13:14
| ja jestem typową camwhore, sesja bardzo bardzo:)
ja sie zgadzam, ja chcę i proszę ^^ i robie duuuuże oczka ![]() |
O to super :D jak tylko nie wypiję za dużo browarów na CP (tzn. zanim je wypiję hehe) przypomnę Ci o tym :)
| Hexe napisał(a): |
| a ja chciałabym przypomnieć że mi i Angarii tez sesję obiecałeś :D |
Ależ droga Hexe, oczywiście że pamiętam! :)
Ale na razie rozmawiamy o CP a wy (przynajmniej Ty, bo Angaria się jeszcze wahała ostatnio) tam nie chcecie jechac
nie sądzę żeby udało sie coś zorganizować przed CP więc Twoje fotki będą po, oki? :)
teraz tylko trzeba poczekać na Arcadiusa i resztę Dark Planetowych dam ![]() |
No bez przesady... Sam miałbym focić tyle kobiet?
To może w ogóle zrobimy jakiś mega wypad grupą w plener, ci co mają aparaty robiliby foty, ci co nie mają/nie chcą mogli by pozować a reszta (albo i wszyscy) pić piwo i cieszyć się słońcem oraz ślicznymi widokami hehe co wy na to?? ja bardzo chętnie!
Arek...... Liv.......... mhrrrrrrrrr :) byle by Ci karty pamięci wystarczyło! ![]() |
Hm kurczę wiesz... może kupię drugą! specjalnie dla Liv! narysuję na niej serduszka (zamiast opisu)
żadnych orgii nie będzie! (chyba ) |
chyba??? :O
| a ja nie mam nic przeciwko:) |
nic przeciwko czemu? :O (blush) :oops: